Interessante workshops bij Namasté

Een workshop volgen of een zelf workshops organiseren, is perfect mogelijk met Namasté uit Beveren-Waas.

Een workshop volgen

Wil je graag leren masseren of ook thuis gemasseerd worden? Regelmatig worden er workshops massage georganiseerd. Voor een massageworkshop is het heel interessant om met twee personen te gaan. Ga je met je partner, een vriend of vriendin, een dochter of zoon, een collega, .. dan kan je na de workshop elkaar nog geregeld die relaxatiemassage geven. Alleen gaan kan zeker ook. Je mist daarna dan zelf wel een ontspannen massage.

Ook andere workshops zoals EFT, aromatherapie staan regelmatig op de agenda.

Hou deze pagina zeker in de gaten voor het huidige aanbod.

Een workshop organiseren

Op zoek naar een zinvolle workshop voor je vereniging, op school of in je bedrijf? Veel mensen hebben last van te veel stress of lopen aan tegen een burn-out of chronische vermoeidheid.
Om zowel fysiek, emotioneel als mentaal in evenwicht te blijven, is het belangrijk om voor balans te zorgen tussen stress en ontspanning.
Wil jij voor je leden of personeel een of meerdere workshops die bijdragen tot ontstressen organiseren? Dan wil ze daar graag bij helpen.

Afhankelijk van de locatie en faciliteiten kunnen massageworkshops gegeven worden die op tafels of op stoelen gegeven worden. Als de mensen op tafels kunnen liggen, zijn er vele mogelijkheden. Kunnen de mensen enkel op stoelen zitten, dan is het aanbod beperkter met handmassages,  voetmassages of stoelmassages.

Naast massageworkshops kunnen ook EFT-workshops gegeven worden. Hier leren mensen hoe ze op een eenvoudige, pijnloze doch doeltreffende manier zichzelf en anderen kunnen helpen bij fysieke klachten veroorzaakt door stress, bij angsten, verdriet en andere emoties. 

Wens je hierover meer informatie? Neem dan contact op en we bekijken samen welke mogelijkheden er specifiek voor jou, je vereniging, school of bedrijf zijn.

Gastenboek

Deel je ervaring bij Namasté in het gastenboek.

Blog

Volg de verrassende en aangename blogberichten.

Contact

Nood aan workshops in Beveren-Waas en omgeving over massages, magneetjuwelen of EFT? Contacteer Namasté zonder aarzelen.

Contacteer ons!03 775 38 22