Energetix magneetjuwelen Beveren-Waas

Magneten en gezondheid, wat hebben die met elkaar te maken? Wil je er meer over weten, kom dan zeker luisteren naar Hildegarde De Meulenaere en ervaar hun werking aan de hand van enkele eenvoudige testjes. Een deel van de collectie kan je bekijken en eventueel kopen zodat je de positieve werking elke dag opnieuw kunt ervaren. Namasté uit Beveren-Waas geeft graag gratis workshops over Energetix magneetjuwelen bij je thuis.

Deze magneetjuwelen en wellnessproducten van Energetix 

  • helpen spanningen en pijn verlichten
  • ondersteunen de werking van je lichaam
  • vergroten je welzijn

Dit is mogelijk dankzij de werking van de magneten die in de juwelen verwerkt zijn.

Zij stimuleren de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. Hierdoor gaan je cellen en organen beter werken. Dit heeft een positief effect op het zelfgenezend vermogen van je lichaam

We leven in een tijd van ongelooflijk veel electrosmog. Via deze link zie je een filmpje waarbij je het effect van computergebruik en draadloos telefoneren ziet. Door de magneetkracht van de juwelen, komen die rode bloedcellen terug los in de bloedbaan en kunnen zij hun taak terug goed uitvoeren. Zij brengen immers de broodnodige zuurstof naar de cellen en voeren afvalstoffen af.

Workshops

Vind je dit maar raar? Kan dit niet volgens jou? Maar intrigeert het jou en wil je er toch eens het fijne van weten?
Regelmatig de agenda voor de gratis info-momenten waarop Hildegarde de nodige achtergrondinformatie geeft. Benut de kans die je dan krijgt om dankzij enkele eenvoudige testen het effect op jouw lichaam te ervaren.
Wil je graag zo’n informatieavond  met familie, vrienden, buren collega’s bij jou thuis? Ook dat kan.

Je gasten zullen naast informatie ook aan de lijve kunnen ervaren welk effect de magneetjuwelen hebben.
Je kan haar ook contacteren en langs gaan om de aanwezige collectie te bekijken en info te ontvangen.
In de webshop zie je de juwelen en wellnessproducten van de huidige collectie. Plaats gerust jouw bestelling.

Contact

Wens je meer informatie over energetix magneetjuwelen in Beveren-Waas en omstreken? Vul het contactformulier in. Hildegarde zal zeker contact met je opnemen.

 

Contacteer ons!03 775 38 22