De praktijk van Namasté geeft je opnieuw energie. 

 

Ontdek in het e-book enkele eenvoudige tips voor een goede nachtrust. Want voor iedereen is een goede nachtrust van onschatbare waarde.

Aanvragen

Soms loopt er in je leven wel eens iets mis en heeft dat een effect op je slaapgewoonte. Vaak is het dan gedaan met die goede nachtrust. Wil je daar iets aan veranderen dan kan je bij Namasté uit Beveren-Waas onderstaand e-book aanvragen door de gevraagde gegevens in te vullen. 

Tips

In het e-book vind je eenvoudige tips die je misschien kunnen helpen om terug beter te slapen. Ze zegt heel bewust 'misschien' omdat er geen gouden tip is die voor iedereen geldt.
Ze raadt je aan om de tips te lezen en te bekijken welke situatie voor jou van toepassing is zodat je de tip kan uitproberen. Veel succes gewenst van Hildegarde De Meulenaere met je zoektocht. Ze hoopt dat je zeker enkele hulpmiddelen vindt om in geval van nood toe te passen. 

Contact

Geniet terug van je nachtrust met een e-book. In Beveren-Waas staat Namasté je graag bij in jouw zoektocht. Neem contact op of vraag het boek meteen aan.

Contacteer ons!03 775 38 22