De troeven van Hildegarde

Wie is Hildegarde De Meulenaere?

Na meer dan 25 jaar leerkracht in het lager onderwijs en een stressvol privéleven als alleenstaande moeder van 4 kinderen, sloop stilaan de burn-out en CVS in haar leven. Met als gevolg werkonbekwaamheid wat leidde tot vervroegd pensioen. Zij heeft echt wel zwarte sneeuw gezien: geen energie hebben, futloos zijn, met moeite kunnen zorgen voor haar gezin, niet of niet goed slapen, moe zijn, spierpijnen hebben bij het minste wat ze deed. Dit zijn maar enkele van haar klachten van toen. Ze gaf echter niet op. Haar zoektocht naar verbetering, naar terug meer energie, leerde haar heel veel. Tal van cursussen en opleidingen gaven haar meer inzicht in het functioneren van een mens. Deze kennis en de vaardigheden die zij leerde, past zij niet enkel toe op zichzelf. Zij wil haar ervaringen delen met anderen en hen  hoop geven.     

 

Zij heeft  nu sinds 2006 een eigen praktijk waarin ze nu mensen begeleidt op hun weg naar verandering. Daar zij nu zelf ervaart wat EFT ( Emotional Freedom techniques ) als positieve veranderingen geeft, specialiseert zij zich daar nu in. Zowel  lichamelijk klachten als emotionele problemen en beperkende overtuigingen, kunnen met EFT  aangepakt worden. Ook met rouw en verlies kan je bij haar terecht en dit in de breedste zin van deze woorden. Zo is ziekte of je werk verliezen ook een verlies. Ziekte bijv. is verlies van gezondheid en dat doet heel wat met een mens.

Naast volwassenen zijn ook jongeren van harte welkom. Ook zij hebben angsten, pijnen, stress, verdriet, vinden zichzelf niet goed genoeg, worden gepest, lijden aan slapeloosheid, hebben hoofdpijn,  ... teveel om op te noemen. EFT is er zeker ook voor hen. Hoe vlugger een probleem kan aangepakt worden, hoe beter voor ieders welbevinden en welzijn.

Om een idee te hebben van de professionaliteit van Hildegarde De Meulenaere is, vind je hieronder slechts enkele van haar opleidingen:

  • Massages onder andere bij SIVO/Encora Berchem en Timotheüs in Merksem, Wellness Academie in Hasselt, Cian te Haasdonk.
  • EFT bij Anna Legein, NOVET-docent in Antwerpen
  • Oosterse massages en therapieën aan de Wellness Academie in Hasselt
  • Aromatherapie bij SIVO/Encora Berchem en CIAN Haasdonk
  • Voetreflexology bij SIVO/Encora Berchem, Oost West Centrum in Antwerpen

Ze schoolt zich nog steeds bij om je op een professionele manier te begeleiden.

Via workshops en presentaties wil zij haar kennis doorgeven en kan je  heel wat te weten komen over hoe werken aan gezondheid, iets wat voor iedereen toch wel heel belangrijk is. .

Leer de troeven van Hildegarde De Meulenaere kennen en contacteer haar voor meer info.

Meer info over Hildegarde en haar werkwijze, vind je ook op haar website.

Contacteer ons!03 775 38 22