Ont-stress en geniet van dat moment voor jezelf

Geniet momenteel van ons super verwenaanbod. Voor meer info zie hier.

Aarzel niet om je massage te reserveren bij Namasté

Door haar opgebouwde ervaring en constante bijscholing kan Hildegarde voor iedere klant de meest passende massages bepalen. Na een kennismakingsgesprek over de klachten en problemen van de klant, weet zij welke massage op dat moment het meest aangewezen is.

Op die manier is er een passende massage voor elke klant.

Ze gebruikt hierbij technieken die zij zich vanuit haar opleidingen eigen heeft gemaakt.

Dat kan een ontspanningsmassage zijn waarna je heel relaxed naar huis toe gaat. Of een therapeutische massage waarbij dan vooral aandacht is voor de specifieke klachten van de cliënt zoals rugpijn, pijn in de nek, hoofdpijn, krampen in de benen.. Vaak is haar massage ook een combinatie van Oosterse en Westerse technieken.

Je kan kiezen voor een volledige lichaamsmassage of voor een deelmassage vb. rug-, nek- en schoudermassage, Chinese rugmassage, gezichts- en hoofdmassage, voetreflexmassage, …

Meer info over haar massage-aanbod vind je hier.

De kracht van de natuur

Om te masseren gebruikt zij biologische plantenoliën. Deze worden verrijkt met etherische oliën die de werking van de massage versterken. Elke etherische olie heeft een therapeutische werking. Dat kan o.a. zijn:  verzachtende, helend, ontspannend, zuiverend, slijmoplossend, stimulerend.

Zoals je kan zien is de klant bij Hildegarde echt wel koning. Zij doet er alles aan opdat je met een beter gevoel haar praktijk verlaat.

Blijf dus niet met stress, spanningen en pijnen rondlopen maar maak snel een afspraak.

Wil je iemand laten verwennen met een zalig ontspannende massage, ook dan kan je bij Hildegarde terecht voor een geschenkbon.

Voor een erotische massage kan je bij Namasté niet terecht.

Contacteer ons!03 775 38 22