Eerlijke prijzen voor uiteenlopende sessies

Ontdek de prijzen en praktische werking van Namasté

Met je bezoek aan Namasté in Beveren-Waas stelt Hildegarde alles in het werk om therapieën en massages op maat te geven. Haar doel is immers helpen om klachten te helpen verlichten of doen verdwijnen. Ze gaat met jou de uitdaging aan om je zowel fysiek, emotioneel als mentaal weer helemaal in topconditie te doen voelen.

Om je nog beter te kunnen helpen, biedt ze nu ook coachingstraject aan voor VROUWEN. Wil je meer energie, meer zelfvertrouwen, meer levenslust dan is dit coachingstraject misschien wel voor jou. Met haar eigen aanpak, ga je  zeker positief resultaat merken.      

Wil je graag kennismaken met haar en haar manier van werken dan kan je altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.                             

Meer info vind je op haar website.

Naast helende, deugddoende sessies en eerlijke prijzen, zorgt ze er voor dat ook praktisch alles vlot verloopt. Gelieve daarom ook steeds op voorhand telefonisch of via mail een afspraak vast te leggen. Je kan eveneens geschenkbonnen kopen zodat je altijd een verrassend cadeau kan geven. Tot slot kan je Hildegarde ok boeken voor het geven van massageworkshops.

Contacteer ons!03 775 38 22