Juwelen die bijdragen tot je gezondheid!

Energetix magneetjuwelen kopen, doe je bij Namasté

Naast de verschillende therapieën en massages is het belangrijk dat klanten uiteraard ook thuis en in het dagelijkse leven denken aan hun gezondheid. Iedereen kan zelf aan de slag  gaan om het juiste evenwicht te vinden. Met de Energetix magneetjuwelen hebben de klanten van Namasté in Beveren-Waas een extra hulpmiddel om constant een goede gezondheid na te streven.

De magneten zorgen voor een betere doorbloeding zodat alle cellen de nodige voedingsstoffen krijgen. Door deze verbeterde circulatie kan je lichaam sneller de afvalstoffen afvoeren. Hierdoor worden zuren uit je lichaam verwijderd wat verlichting van fysieke klachten alsook een stijging van uw energiepeil als gevolg kan hebben.  

Ontdek de magneetjuwelen

Waar kan je deze juwelen vinden?  Je kan ze eenvoudig kopen in de praktijk Namasté in Beveren-Waas. Maar Hildegarde organiseert ook info-momenten waarbij ze de werking van de juwelen uitlegt en demonstreert. Je kan dan aan den lijve ervaren welk snel effect deze magneetjuwelen hebben. Hildegarde komt ook bij jou thuis die informatie geven aan jou en je genodigden. Je kan dat samen met haar regelen. Als gastvrouw of –heer is er voor jou een extraatje als dank voor de organisatie van de homeparty. Het is een mooie gelegenheid voor een gezellige namiddag of avond met familie vrienden, collega’s,….

Bel snel voor meer informatie of voor het afspreken van een homeparty of neem snel een kijkje op haar webshop.

Contacteer ons!03 775 38 22