Maak komaf met stress, pijn en al wat je belast dankzij EFT

Ontdek de voordelen van EFT in Beveren en omgeving

Bij Hildegarde De Meulenaere van Namasté in Beveren-Waas kan je perfect ervaren welke verrassende effecten EFT met zich meebrengt. Het is in België een nog vrij onbekende therapie.

EFT of Emotional Freedom Techniques zorgt ervoor dat je heel wat stress, fysieke klachten, angsten, verdriet, kwaadheid, woede, beperkende overtuigingen,.. loslaat en geblokkeerde energie weer vrijkomt. Om dat op correcte wijze te doen, volgde ze met succes een professionele opleiding.

EFT of Emotional Freedom Techniques is een combinatie van Oosterse en Westerse kennis en inzichten. Ook wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het tikken op bepaalde acupunctuurpunten een positieve invloed heeft op de amygdala in de hersenen waardoor de stress in ons lichaam vermindert. En met de stress verdwijnen of verlichten tal van klachten, zowel op fysiek, mentaal als emotioneel vlak.

EFT is een heel eenvoudige en veilige methode.

Wanneer kiezen voor EFT?

EFT heeft zowel op fysieke als emotionele klachten een positief effect. Enkele voorbeelden waarbij je zeker aan EFT moet denken zijn:

  • angsten, fobieën, angstaanvallen, boosheid 
  • laag zelfvertrouwen, verdriet
  • prikkelbaarheid, slapeloosheid, vermoeidheid
  • stress, fysieke pijnen
  • hyperventilatie

EFT - therapeute Hildegarde geeft je graag meer informatie over deze techniek aangezien het een veilige, eenvoudige en doeltreffende manier is om je klachten en problemen aan te pakken. Regelmatig geeft zij introductieworkshops over EFT. Op haar website vindt u de data.

Spreekt dit alles je aan en wil je komaf maken met een aantal van je problemen, contacteer Hildegarde vandaag nog voor een afspraak.

Contacteer ons!03 775 38 22